Школу №18 у Бахмуті, мають реконструювати в цьому році.

01 серпня 2018, 12:23
Власник сторінки
0
20

Школа яка має ім’я Дмитра Чернявського.

Школа яка має ім’я Дмитра Чернявського, який загинув під час подій на Донецькому майдані у 2014 році.  Розпочати реконструкцію будівлі школи планують вже цього року. У квітні цього року Управління освіти Бахмутської міської ради обрала для проведення експертизи проекту будівництва щодо дотримання вимог до міцності, надійності та довговічності будинка, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, санітарного та епідеміологічного стану, пожежної безпеки, енергозбереження, а також кошторисної частини проекту Державне Підприємство "Укрдержбудперспектива".

  Як розповіла Марина Рубцова, начальник управління освіти Бахмутської міської ради – буде проведена повна реконструкція будівлі школи, прилеглої території та класи обладнають сучасною технікою. Школа №18 було обрано опорною, через те, що там вже виконано роботи із термомодернізації, як каже пані Марина це зменшить вартість робіт. Тим не менш роботи з експертизи обійдуться бюджету майже в сорок тисяч гривень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.