Як брати Суркіси у футбол грали

19 липня 2018, 18:05
Власник сторінки
Communication group
0
279
Як брати Суркіси у футбол грали

Продовжується атака власників київського “Динамо” братів Суркісів на діючого голову ФФУ Андрія Павелка.


Чому ж так не вгодив молодий і перспективний спортивний функціонер “акулам” українського футболу?

Виявляється, що “Динамо” має великий борг. Регламент української Прем’єр – ліги передбачає суворі вимоги щодо фінансового стану клубів. Не маєш грошей, чи маєш борги – ризикуєш бути декласованим у нижчу лігу. А ФФУ, до складу якої входить і Прем’єр – ліга, може впливати на прийняття рішення.

Питання боргів київського “Динамо” підняв саме Андрій Павелко після приходу у ФФУ. Про це він заявив у своєму інтерв’ю. Очевидно, що лише роздачею інтерв’ю Павелко не обмежується, а ініціює перевірки та інші заходи, що у його компетенції.

Саме це й непокоїть “акул”. Тому й розгорнули кампанію на дискредитацію принципового Павелка. Мета – усунути його з посади і повернути собі вплив на ФФУ.

Григорій Суркіс дванадцять років особисто керував ФФУ (2000 - 2012) і обзавівся зв’язками в УЄФА та ФІФА. Він буде шукати підтримки у цих організаціях. У такому контексті слід сприймати його позицію з засудження хорватів Віди та Вукоєвича за "Слава Україні". Суркіс не дарма зайняв позицію в унісон з самою ФІФА.

А ще це характеризує його як безпринципну і непатріотичну людину. Є інформація, що за ініціативою братів Суркісів було проведено перемовини з фан-сектором Динамо, щоб ті припинили співати “Путін – х…йло” на трибунах. Але ж агресія РФ ще не закінчена і території не повернуто. Тобто ці слова досі актуальні, але Суркісів це не обходить.

Очільник ФФУ Павелко, увійшовши у клінч з “акулами”, підняв давню проблему українського футболу. Це повна залежність від олігархів. Очевидно, що цей найпопулярніший вид спорту потребує великих інвестицій. Проте, вплив “грошових мішків” на футбол все ж слід обмежити.
 
Наразі "Динамо" має показати свій справжній фінансовий стан. В разі, якщо дірка у бюджеті підтвердиться, то допомогти клубу може держава.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.