Будівництво нового ФАПа в селі Пшеничне!

01 липня 2018, 17:05
Власник сторінки
0
10116
Будівництво нового ФАПа в селі Пшеничне!

Команда Районної Державної адміністрації на чолі з Одинцем Владиславом створили новий проект модульних ФАПів. Це економно, якісно, швидко і нарешті покращить умови прийому хворих.

Будівництво нового ФАПа в селі Пшеничне! #Розвиток_Васильківщини Реформа сільської медицини в дії! Ми створили проект модульних ФАПів. Це економно, якісно, швидко і нарешті покращить умови прийому хворих. В селі Пшеничне, проживають ~500 жителів, які за медичною допомогою звертаються в орендованне приміщення плошою ~20 м. кв., без ремонту, без опалення, без водопостачання і водовідведення. Плануємо побудувати цей ФАП осінню 2018 року!!! Сьогодні, ми пройшли перший етап та визначили місце розташування і оформили земельну ділянку. Цей проект втілимо спільними зусиллями районного та державного бюджетів. Вдячні за підтримку депутату Верховної Ради України, керівнику обласної партії організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Igor Kononenko. Продовжуємо робити сільську медицину якісною та доступною в рамках реалізації програми Президента України "Сільська медицина". Алла Мусієнко Ярослава Августинович Валентина Обремська Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформидлялюдей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.