Програма «ПИТНА ВОДА» СМТ КАЛИНІВКА

29 червня 2018, 21:29
Власник сторінки
0
40
Програма «ПИТНА ВОДА» СМТ КАЛИНІВКА

Районна державна адміністрація спільно з Калинівська селищна рада розроблено проект: "Будівництва фільтрувальної станції по вул. Центральна в смт Калинівка Васильківського району."

Програма «ПИТНА ВОДА» СМТ КАЛИНІВКА #Розвиток_Васильківщини Районна державна адміністрація спільно з Калинівська селищна рада розроблено проект: "Будівництва фільтрувальної станції по вул. Центральна в смт Калинівка Васильківського району." Даний проект, за моїм поданям, як депутата Київської обласної ради, включено в « Програму будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області на 2018 рік» Виділено кошти на реалізацію проекту, на даному етапі чекаємо оголошення тендерної процедури. Будівництво станції ОЧИЩЕННЯ ПИТНОЇ ВОДИ є вкрай важливим, адже це надасть можливість забезпечити якісною питною водою жителів смт Калинівки. Для жителів смт Калинівка гостро стоїть питання якості питної води. З даного питання сьогодні проведено нараду,чекаємо закінчення тендера, і починаємо будівництво фільтрувальної станції в смт Калинівка. Впевнений спільними зусиллями ми покращимо якість питної води Васильківщини. #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформи_для_людей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.