#Розвиток_Васильківщини

29 червня 2018, 21:17
Власник сторінки
0
24
#Розвиток_Васильківщини

Проводимо ремонтні роботи одного з найбільших дитячих садочків Васильківського району - ДНЗ"СТРУМОЧОК", Крушинської сільської ради.

ДНЗ"СТРУМОЧОК" с.Зелений Бір #Розвиток_Васильківщини Проводимо ремонтні роботи одного з найбільших дитячих садочків Васильківського району - ДНЗ"СТРУМОЧОК", Крушинської сільської ради. Про що сьогодні розповів голова РДА Одинець Владислав і показали безпосередньо на місці, тележурналістам 5 – го каналу, які не вперше завітали в дитячий садочок, села Зелений Бір. І сподіваємось завітають ще, на відкриття відремотованого, дитячого закладу. Зараз, ДНЗ"СТРУМОЧОК" – це чотири групи дитячого садочка, близько 100 дітей, але в будівлі садочка є не функціонуючі приміщення, які дозволять нам після повного ремонту, розмістити ще дві групи дітей. Це є дуже важливим, адже поблизу знаходиться селище Глеваха, з великою кількістю населення, добудова додаткових груп в ДНЗ"СТРУМОЧОК", надасть можливість прийняти дітей з смт Глеваха та навколишніх сіл, в сучасний, комфортний, відремонтований, дошкільний навчальний заклад "СТРУМОЧОК". #ОСВІТА #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформи_для_людей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.