Коли влада прислуховується до народу.

27 червня 2018, 21:55
Власник сторінки
0
21
Коли влада прислуховується до народу.

Голова районної державної адміністрації ( Одинець Владислав Іванович) провів громадські слухання, стосовно будівництва алюмінієвого заводу.

ЦЕХУ МЕТАЛУРГІЙНОЇ ПЕРЕРОБКИ АЛЮМІНІЮ ПОРУЧ З ЖИТЛОМ ЛЮДЕЙ В С.ДАНИЛІВКА - НЕ БУДЕ !!! Відбулись громадські слухання щодо будівництва цеху металургійної переробки алюмінію ТОВ "АЛМЕТ ПЛЮС " у с.Данилівка. Громада, обговоривши дане питання, вислухавши фахівців, місцевих жителів,приняла рішення не дозволяти будувати цей цех у с. Данилівка поруч з житловими будинками. Співвласник підприємства, який також висловлював свою позицію, завдяки єдності громади, особисто відмовився від будівництва. Особлива подяка всім небайдужим мешканцям навколишніх сіл, які знайшли час, прийшли на громадські слухання і висловили свою позицію. Гордий бути частиною такої громади! #Розбудова_Васильківщини, #команда_Порошенка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.