На Васильківшині відкрито новий центр первинної медицини.

27 червня 2018, 17:33
Власник сторінки
0
30
На Васильківшині відкрито новий центр первинної медицини.

На Васильківщині відкрили новий ФАП у с.Кожухівка, розміщено його у частині приміщення будинку культури, яке раніше не використовувалось і яке знаходиться у центрі села.

ВІДКРИТО! На Васильківщині відкрили новий ФАП у с.Кожухівка, розміщено його у частині приміщення будинку культури, яке раніше не використовувалось і яке знаходиться у центрі села. У с.Кожухівка проживає приблизно 2000 громадян. Захід розпочали з вистави для найменьших гостей свята - дітей, вони мали нагоду побачити дитячу казку - " Айболіт" , а по закінченню вистави прийняти участь в цікавих конкурсах. Кожен присутній малюк отримав солодкий подарунок. Також гості заходу мали нагоду безкоштовно виміряти: - артеріальний тиск; - пульс; - оксигінацію крові. Всі ремонтні роботи ФАПу були проведені за рахунок районного і державного бюджетів та за підтримки депутата Верховної Ради України , керівника обласної партійної організації , Блок Петра Порошенко - Солідарність - Кононенка Ігоря Віталійовича. #Команда_Порошенка #Розвиток_Васильківщини_первинна_медицина
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.