На Клименко працює редактор програми «Гроші»

18 червня 2018, 15:15
Власник сторінки
0
110

Нові-старі запроданці

За словами громадських активістів, Дубинський на передодні чергової передвиборної істерії розпочинає новий цикл замовних публікацій проти Майдану і його учасників.

За інформацією активістів, замовником статей є пан Клименко.

Скільки коштує «праця» Дубинського - можна судити за повідомленнями ЗМІ, в яких йдеться про купівлю ним за останні два роки 10 квартир на загальну суму мільйон доларів. Зрозуміло, що такі гроші не падають з неба, тим паче - ні за що.

У числі претензій до Дубинському активісти назвали антипатріотичні висловлювання, наруга над святкуванням Дня Незалежності України, висміювання військового параду. "Крім того, з публікацій в мережі Інтернет стало відомо про те, що Дубинський займається вимаганням грошей у фізичних і юридичних осіб, погрожуючи публікацією компромату. Як стверджується в публікаціях, Олександр Дубинський і його дружина, рекламіст Леся Цибко обжилися нерухомістю вартістю близько одного мільйона доларів США, причому ці гроші включають 10 об'єктів елітної нерухомості. Вартість автопарку Дубинського оцінюють в кілька сотень тисяч доларів США . Це 8 дорогих автомобілів, один з яких, Mercedes-Benz W124.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.