Чудесне голодування

16 травня 2018, 15:35
Власник сторінки
0
27

Чудесне голодування

Зараз багато шуму піднімається навколо голодування однієї навіженної. Ті хто дружить з головою, були питання і по її першої голодування, коли вона 83 дня голодувала".


Сама історія наводить ряд прикладів: - смертельну голодовку ірландських націоналістів в тюрмах Великобританії в 1981 році: "Мартін Херсан - 46 днів сухого голодування - людина померла. Найдовше голодування - Кірон Догерті - 73 дня. Останні 30 діб за його життя воювали медики. Проте , не врятували.


Якби хтось для себе влаштував голодування, то він знає, що через тиждень вже ледве ходиш. З ліжка піднятися - ціла історія — неодноразово заявляли різні експерти. І лише Надя голодує по пів року, не худне, бадьора і повна сил.


Треба цю “святу” мабуть назад до Росії відправити, вони полюбляють блаженних, дурних і убогих, адже їх країна на 90 процентів із них складається.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.