Родинний фестиваль «Сімейні зустрічі» у Києві вже 2 та 3 червня

29 травня 2018, 22:38
Власник сторінки
0
56
Родинний фестиваль «Сімейні зустрічі» у Києві вже  2 та 3 червня

Один із наймасштабніших родинних фестивалів «Сімейні зустрічі» відбудеться у Києві 2 та 3 червня.

Цими вихідними до аутлет-містечка «Мануфактура», на зірковий фестиваль «Сімейні зустрічі» безкоштовно запрошують усіх охочих. Про це автор та організатор заходу, телеведуча Габріелла Массанга повідомила на прес-конференції в УНІАН. Вона зазначила, що родинний фестиваль відбудеться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. За словами Массанги, протягом двох днів на гостей заходу чекатимуть виступи зіркових співаків, яскраве шоу ходулістів, дитячі покази мод від модельної агенції LolaKIDS MODELS, майстер-класи для малечі та дорослих, лотереї та розіграші з подарунками для всієї родини, веселі та активні ігри, а також Open talks, що мотивує та надихає. Массанга зазначила, що фестиваль має на меті відродження та збереження родинних цінностей задля розбудови міцної української держави. Таким чином організатори намагаються спонукати сім'ї більше часу проводити разом та залучати дітей до активного та здорового способу життя.

Заходи у рамках фестивалю триватимуть: 2 червня - з 12.00 до 20.00, 3 червня – з 12.00 до 17.00.

 

Крім цього, організатори зазначили, що на території, де проводитиметься фестиваль, стоятиме скринька, в яку всі заохочі зможуть покласти свої благодійні внески.ередадуть на підтримку родин, які виховують дітей-«метеликів», тобто дітей, які страждають від рідкісного невиліковного захворювання - бульозного епідермолізу. Зібрані кошти, передбачається спрямувати на підтримку 50 родин, яким найважче доглядати за хворими дітьми. Планується закупити для них антисептичні препарати, спеціальне харчування. Також частину коштів планують спрямувати на закупівлю спеціального одягу, оскільки у звичному одязі шви травмують шкіру хворих дітей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.