На Закарпатті Викрали трирічну дівчинку, та незаконно вивезли до Росії

22 травня 2018, 21:08
Власник сторінки
Журналист
0
173
На Закарпатті Викрали трирічну дівчинку, та незаконно вивезли до Росії
Евеліна 3 рочки

В Мукачево, Закарпатської області викрали трирічну дівчинку, та незаконно вивезли до Росії. Поліція та прокуратура півроку нічого не робить, тому що слідство не може вийти на самих себе.

В Закарпатській області, в м. Мукачево, в листопаді минулого року зникла трирічна дівчинка, про що батько дівчинки заявив до поліції одразу. Але поліція відмовлялася її шукати, та кримільнальну справу правоохоронці відкрили лише на п'ятий день, грубо порушивши службові обов'язки.

Півроку батько дівчинки вимагав від правоохоронців почати шукати його дитину, десятками скарг та клопотань до прокуратури та в головне управління національної поліції. І на 5-й місяць батькові дитини запропонували здати генетичні зразки, щоб пошукати його зниклу доньку серез неопізнаних трупів.

 Також на 5-й місяц правоохоронці Мукачівської поліції вирішили публічно познущатись над невгамовним батьком подавши оголошення про зникнення його трирічної доньки до засобів масової інформації, повідомивши в оголошенні начебто батько помітив зникнення свєї дитини лише на 5-й місяць і заявив про зникнення не в день зникнення, а лише через 5 місяців.

 За непідтвержденною офіційно інформацією, дівчинку вивезли до Росії використавши підробні документи які були видані Мукачівським судом. Наразі головний підозрюваний у викраденні Павло Мельник, який проживає в м. Мукачево, та займається адвокатською діяльністю. Раніше працівники СБУ намагалися притягнути його до відповідальності по фальсифікації документів для чорних трансплантологів.

При цьому слідчий Мукачівської поліції В. В. Лізанець, який займається справою, та начальник слідчого відділу М. М. Петрище, та його заступник Немеш І. В. говорять батькові дитини, що все нормально, ситуація під контролем і що вони дуже багато роблять для пошуку зниклої дитини. Не зважаючи на те, що за півроку не було устновлено місцезнахождення дитини і взагаллі невідомо чи вона жива.

 Працівники поліції заборонили батькові трирічної дівчинки звертатися до журналістів погрожючи притягнути його до відповідальності за розголошення таємниці слідства, яке триває лише на папері.

 Прохання до всіх небайдужих, поділитися цією інформацію в соцмережах, оскільки завтра те ж саме може трапитися з вами та вашими дітьми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.