Нездійснені мрії

05 травня 2018, 13:19
Власник сторінки
0
18

Нездійснені мрії

 Раніше Савченко вже розповідала, коли припинить голодування. За її словами, вона знову почне приймати їжу після того, як опиниться на волі.

"Я продовжую голодовку до того дня, поки не буду на волі і не зможу повноцінно захищатися в судах і захищати себе, поки не зможу повноцінно виконувати свою діяльність як народного депутата України і політичну діяльність" — повідомила Надя.

Доречі, біологічні зразки вона не хоче здавати лише тому, що аналізу докажуть що Надя регулярно приймала наркоту.

Невже вона до сих пір вважає, що її випустять на волю, після того, як вона планувала вбити сотні людей!

Дуже гріє серце той факт, що ФСБ вклало так багато грошей в цю одіозну й ненормальні особу.

А зараз вона підозрюється в злочинах за ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади); ч. 1 ст. 14 (підготовка до злочину), ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованого групою або злочинною організацією), ч. 1 ст. 109; ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 28, ст. 112 (посягання на життя державного чи громадського діяча) ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 258 (терористичний акт); ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації); ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.