А що кажуть лікарі?

26 квітня 2018, 17:14
Власник сторінки
0
46
А що кажуть лікарі?

Чи що прогнозують?

 Сьогодні -- 35-й день голодування Наді, яку підозрюють у підготовці теракту та державного перевороту

За цей час вона вона прирвала голодування лише на три дні - для проходження поліграфа. Її сестра Віра, одразу заявила, що терористка отримала криваву блювоту та спазми шлунку. Їй дають ліки для шлунка, але її здоров'я погіршується. Крім того, за словами Віри, за станом здоров'я Надії наглядає спеціальний лікар, вона п'є воду.

Нещодавно було опитано багато експертів медиків: що відбувається з організмом людини, яка так довго голодує?

Лікарі в свою чергу повідомили, що "голодування, яке триває понад 20 днів, може спричинити дистрофічні зміни в організмі. Послаблюється захисна функція шкіри, слабшає імунна система, виникають запалення, виразки на шкірі, організм страждає від аутоінтоксикації. Крім того, організм починає немовби перетравлювати сам себе - після спалення жирів приходить черга білків, а це тканини та м'язи. При голодуванні більше місяця здоров'я починає швидко погіршуватися, спостерігається атрофія м'язів, загальна слабкість, порушення у діяльності опорно-рухової системи, з'являються проблеми із зором і свідомістю».

Тобто згідно професійних оцінок експертів, Надя вже в котре повинна лежати на кушетці і тихесенько конати від голоду. На даний час, цей такий плотненький кабанчик якщо і скинув щось, то лише одяг у сумнівній, нібито соціальній рекламі.

З Надею все вже зрозуміло. Віра, нащо ж ти в цьому лайні сестри мажешься? Ти ж розумна дівка, нащо тобі цей цирк? Надя хвора, визнай це і подбай про психологічне здоровья сестри.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.