Хтось підписався за хвору

24 квітня 2018, 15:50
Власник сторінки
0
49

Коли гроші важливіші за справеделивість

 Шевченківський районний суд Києва відмовив слідчому Служби безпеки України в арешті майна з офісу нардепа Надії Савченко, яке вилучили під час обшуків 10 квітня.

СБУ вилучила п'ять ноутбуків, кілька печаток і документи благодійного фонду Савченко та її партії. Чому не арештували? Мабуть з цих документиків благодійного фонду хтось хоче щось наварити.

Віра Савченко одразу заявила, що три з п'яти вилучених ноутбуків належали юристам, "допомагали Савченко вирішувати проблеми громадян". Ну які проблеми вона могла вирішувати? Хай хоч одну людину покажуть, якій Надя допомогла! Вона або посольство ДИНИРИ відкриває або зустрічається з дебілом Захарченком чи готує теракти.

У свою чергу суддя Ліннік на засіданні питав, яке відношення до кримінальної справи Савченко може мати вищевказане вилучене майно. На що слідчий СБУ відповів, що і фонд, і партія, з яких вилучили документи, "носить ім'я Савченко". А якщо ця документація допоможе викрити нові злочини? Чи інших злочинів в неї не може бути? Що за туба недалекозорість?

Їй інкримінують підготовку держперевороту і терактів в Україні. Сама Савченко назвала звинувачення на свою адресу помилковими і в знак протесту оголосила голодування. Яке помилкове? Вона ж сама це признала? Яка наволоч за неї підписалась, щоб її відмазувати?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.