Коли прижали хвоста

24 квітня 2018, 14:24
Власник сторінки
0
98
Коли прижали хвоста

Коли прижали хвоста

Учора вся Україна з подихом спостерігала, що відбувається на одному з найбільших підприємств нашої неньки. Виявилось, що фактичний господар підприємства В. Богуслаєв “вирішив позбутися активів українського флагмана”. Надумало це падло продати завод іноземцям.

Невеликий аналіз показав, що купувати такий завод іноземцям в цілому не дуже потрібно. В них трохи інша техніка й наші мотори їм не потрібні в такій кількості. А кому ж вони потрібні? Потрібні вони лише російському сусіду. Бо в нього гелікоптери І літаки найближчий час почнуть знайомити російських пілотів з землею на великій швидкості. А отже, Росія знайшла іноземців, які куплять заводик і їм почнуть перепродавати моторчики.

В. Богуслаєв всіляко заперечує викладені факти, але цікаво інше. “Шановний” депутат вже не акціонер підприємства, а в своїй декларації показав доходи від продажу цінних паперів у розмірі 43 млн доларів США. 43 мільйони!! Де це кляте НАБУ!!

І чого лише 43 мільйони? Да за 43 мільйони робітники заводу можуть скинутись і самим викупити завод. А потім встановили би собі зарплати, які забажали.

При неглибокому вивченні, слідство встановило ще ряд фірм, які брали участь не так давно у продажу 31% акцій підприємства - Laterson Management Group LTD, Longwizard corp., Katran LTD, Taladin Limited, Calloway Financial LTD, Stamio Investments LTD кінцевим власником, яких виявився Олександр Богуслаєв син (#!ть) народного обранця. Де знову це кляте НАБУ!

І з чого ж увесь кіпіш? Тому, що дядька з грошима хоче себе відмити, таки “впарити” завод і залишитись з величезним мішком грошей. А СБУ хай працює, хай саджають ту падлюку, яка хотіла мотори в Росію поставляти, хоч і через треті руки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.