Дикість і нічого крім марення

18 квітня 2018, 16:43
Власник сторінки
0
61
Дикість і нічого крім марення

Дикість і нічого крім марення

На засіданні у справі Савченко сторона звинувачення попросила суд дозволити примусово взяти в підсудної біологічні зразки. Примусово, тому, що поїхавша з глузду Надя, яка хотіла підірвати Верховну раду відмовилась надавати зразок слини. Прокурори запевняють, що зразки слини необхідні, щоб порівняти їх із зразками, які є на одному з речових доказів у справі (телефоні). Савченко відмовилася добровільно надавати зразки. "Можу плюнути прокурору в обличчя, щоб відібрали біологічні зразки", - заявила вона в суді. Ну що це за дикість? Якщо вона позиціонує себе, як найбільшого патріота і героя України, то нехай виконує законі вимоги. Невже це так вважко? Вона ж хотіла для українців нового життя. Якого саме? Такого, коли закони не писані? Чи коли можна вбивати сотні людей і потім казати, що це для суспільного блага? Так це вже попахує “Русским миром”.

Одразу ж її авдокат Дмитро Бугай заявив, що вважає примусовий відбір порушенням прав людини, тому просить суд відхилити клопотання прокурора а Надя сказала, що вважає це тортурами. Мабуть такі самі вигадані “тортури” в неї були і в Москві, коли її вербували. Адже неможливо на голодуванні розростися до об'ємів немаленького бегемотика... Єдине пояснення — марення, наркотики і алкоголь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.