Про вічне

05 квітня 2018, 15:39
Власник сторінки
0
35
Про вічне

Про вічне

Служба безпеки України робить усе можливе й неможливе для захисту України, стверджував колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун, коли був на вказаній посаді. За його словами “ у СБУ залишилися люди, які «служать не для чинів, а для захисту України». «Люстрацію в СБУ провело саме життя. Усі, хто був ворогом України, вони зараз або в Криму, або у Росії”.

Проте, коли сам залишився без руля, то кардинально міняється думка генерала, який почав ставати дуже публічним. На одному телеканалі він заявив -”ще міцні старі схеми кришування і вони гальмують реформи в СБУ, як і сама система, яка залишилася з часів радянської спецслужби”.

Щось ці дві заяви зовсім між собою не в'яжуться. Як так, коли ти у “руля”, то все “ок”, а коли тебе поперли за відсутність професіоналізму — то СБУ якась клоака?

Невже усі корупціонери набігли в СБУ одразу після звільнення Наливайченка? Щось не дуже схоже. Ягун і сам неодноразово світився в корупційних скандалах. Його “кореш” Лубківіський — обгрунтовано підозрювався у розтраті державних коштів та торгівлі людьми!

До того ж викликає побоювання той факт, що при зміні високопосадовців інших правоохоронних органів таких голосних від так званих “попередників” заяв майже не має. Чому так?

Будемо мати надію, що в найближчий час, усі блазні та корупціонери в силових структурах будуть виметені звідти. Адже попереду реформи і не одна. А інші блазні не зможуть туди втулитись жодним чином. Хоча остання ситуація із Холодницьким залишає не дуже багато оптимізму. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.