Кровава Надя

03 квітня 2018, 16:47
Власник сторінки
0
46
Кровава Надя

Кровава Надя

 Нещодавно послідовники однієї навіженої наробили галасу із нічого. Вони заявили, що Надя Савченко майже при смерті! У позафракційного народного депутата України Надії Савченко, якого підозрюють у підготовці терактів, в київському СІЗО нібито з'явилася кривава блювота. Ну авжеж! Її голодовка на батьківщині набагато важче проходить ніж у ворога! Проте довго ця “мулька” не протрималась.

“Стан здоров'я позафракційного народного депутата Надії Савченко, яка знаходиться в СІЗО за підозрою в підготовці теракту, задовільний, і ні про яке примусове годування не йдеться”- таке повідомлення зробив її адвокат.

"Я вчора з нею спілкувався, стан задовільний. Так, голодує, п'є воду, але не знаю, мені вона не скаржилася", - повідомив в коментарі "Обозревателю" адвокат Савченко Віктор Чевгуз.

Щодо примусового годування, про який заявила сестра Наді, називаючи це "тортурами", адвокат повідомив: "У відношенні примусового годування мені нічого не відомо. Але я думаю, що ні, якщо б годували, вона сказала б". Він також додав , що за станом здоров'я народного депутата постійно стежать лікар. До того ж Віктор Чевгуз так втомився від бреднів Наді, що взяв самовідвід.

Наступне судове засідання адвокатів очікують 25-27 травня, коли слідчі будуть клопотати про продовження запобіжного заходу для Савченко, яке завершується 30 травня.

.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.