Про ручних генералів

28 березня 2018, 16:50
Власник сторінки
0
42

Про ручних генералів

  Коли правоохоронці затримала Рубана й Савченко, наша країна завмерла з відкритою щелепою. Наш герой виявився наступним розчаруванням.

До розчарувань ми вже звикли. І до відсутності реальних покарань злодіїям із числа небожителів ми також вже звикли. Ми навіть звикли до того, що гарні й добрі люди захищають гнид та зрадників.... проте ми ніяковіємо коли генерал ЗСУ, СБУ, НГУ чи МВС захищає терориста-невдаху!

Ось наприклад генерал СБУ Віктор Ягун заявив, що доказів проти Савченко недостатньо, судова перспектива незначна й докази мають відношенння виключно до Рубана, а не до Наді. Проте шановні, скажіть будь-ласка, невже він забув, як Надя особисто визнала перед трибуною Верховної Ради власну провину!

Ким треба бути, щоб так плювати в обличчя українців? Які ще потрібні докази? Невже він перебуваючи на генеральській посаді в спецслужбі намагався отримати ще якісь докази стосовно злочинної діяльності затриманих. Чи це звична відмазка, щоб витребувати гроші? А зарась омовлюється по Фрейду... Цікаво, за скільки він продався, щоб стати ручним песиком, який гавкає за командою?

Найцікавіше, це те, чому саме зараз посіпаки Юлії Володимиривні розпочали вигороджувати Надю. Невже усе це робиться лише для того, щоб відмазати Юлю від Наді напередодні президентських виборів.

І до речі, та навіжена нещодавно роздяглась для передвиборчої компанії. Невже Ягун також буде кричати, що то вона не роздягалась, а позувала для художника-натураліста?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.