Бідна Надя

23 березня 2018, 16:30
Власник сторінки
0
115

Бідна Надя

Останні події нашої країни показали одразу три знакові моменти

Перший: - політична еліта при бажанні певних осіб також може на собі відчути російську зброю й стати жертвами російських гранат і мін.

Другий: - наша політична еліта і є слабкою ланкою, а одже її треба контролювати та слідкувати за нею (що можливо надасть нового поштовху до відміни недоторканості).

Третій: Спецслужби Росії почали популяризувати серед патріотично налаштованого населення України думку щодо можливості фізичного знищення керівництва нашої держави.

На нещодавньому виступі Д.Тимчук заявив, що на превеликий жаль парламент є слабким ланцюгом. Народні депутати відвідують окуповані території, мають змогу спілкуватись з представниками російських спецслужб і на території Європи, а отже тепер за ними необхідно посилити контроль. Адже вони мають доступ до секретних документів і механізму позбавлення такого допуску не існує. Уявіть самі, на що здатний завербований Росією депутат Верховної Ради!

Дивлячись на Савченко, більшість населень крутить пальцем біль скроні й вважають її психічно-хворою. Політична еліта також шокована й поділяє думку народу. Дмитро Тимчук навіть запропонував створити механізм попередньої перевірки депутатів щодо їх психологічного стану, щоб людина до парламенту приходила принаймні психічно здорова.

Загальна думка наразі така: Наді Савченко треба примусово провести психіатричну експертизу з участю міжнародних фахівців. І якщо невтішний діагноз підтвердиться, то лікувати її. Адже людина не винувата в тому, що вона захворіла. Й осудити її не можна, адже мі на відміну від Росії цивілізована країна й не саджаємо до буцигарні хворих людей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.