Новорічні подарунки для дітей від благодійного фонду "Сварог"

27 грудня 2017, 18:59
Власник сторінки
Политолог
0
74

Скоро Новий Рік, а отже, час #Present_challenge! Перед Новорічними святами саме час для розвитку громадської активності, і для всіх хто не встиг зробити добрі справи в цьому році є така можливість.

Міжнародний благодійний фонд “Гарних справ” та Благодійна організація «Фонд «Сварог» запускають благодійну акцію Present Challenge зі збору подарунків для дітей, які особливо потребують допомоги.
Ви напевне пам’ятаєте, що це свого роду соціальний експеримент щодо рівня культури благодійності в Україні. Ми хочемо порівняти, на скільки змінилася ситуація відносно минулих років.

І це як завжди виклик для нас назбирати за місяць подарунки для особливих дітей, якими опікуються благодійні організації!

Ну що, Ви нам допоможете? 🙏
Збираємо:
набори для творчості,
📎захоплюючі книжки,
📎розвиваючі іграшки,
📎спортивне спорядження та інвентар,
📎канцелярські предмети,
📎солодощі,
📎підгузники, дитяче харчування
одяг

Стати «Ельфом Добра» та отримати знаменитий значок просто:
придбавши дитині подарунок
підключивши до акції друзів: передати естафету у ФБ
💌підтримати інформаційно, зробити репост акції із закликом допомогти. Особливо запрошуємо до співпраці компанії, підключіть до збору своїх співробітників. Побачимо яка компанія виявиться найактивнішою  

Усі учасники акції зможуть отримати подяки від організаторів та стати героями нашого відео сюжету - «Благодійність тут і зараз».

Подоруночки особливим діткам Ви можете надіслати ІН ТАЙМом за наступною адресою:

Відділення № 39 Київ


вул Смелянська, 10-а


Дашковський Юрій Борисович:098-313-31-16

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благотворительность,подарки,діти,Новий рік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.