«Двічі в одну річку не ввійдеш"

03 листопада 2017, 14:36
Власник сторінки
0
240

«Двічі в одну річку не ввійдеш"

29 жовтня 2017 року в Україні відбулися місцеві вибори до територіальних громад. Як зазвичай, виборча компанія не пройшла без скандалів, ексцесів та брудних схем. Український народ не вперше стикається з цим і вже звик. Тому, голос «за 200 грн.» у виборчій кампанії  2017 року не дивина. Зокрема, всім відома політсила БЮТ не вперше вдається до підкупу виборців. Невелике містечко Лохвиця, що на Полтавщині, ще влітку 2016 року потрапило до уваги преси , коли представник від ВО «Батьківщина» В’ячеслав Демчук проводив інструктаж діяльності членів ДВК, які за свою «правильну» роботу мали отримати грошову винагороду. Відео про цю так би мовити «благородну» діяльність небайдужі люди виклали в мережі Інтернет. Мабуть жителі м. Лохвиці дуже добре пам’ятають, як у заступника керівника цього ж виборчого штабу ВО «Батьківщина» Петра Чорного, виявлено та вилучено правоохоронними органами паспорт громадянина Російської Федерації виданий на території окупованої агресором АР Крим. До речі обшук проводили у Чорного по кримінальній справі за тими самими фактами підкупу виборців «шановним» В.Демчуком. Пам’ятаючи минуле, Демчук на виборах 2017 року вдався до схеми, коли наймані ним люди з порушенням закону намагалися розповсюджувати листівки по м.Лохвиця, з закликами проголосувати за останнього, ототожнюючи його діяльність з лідером ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко. Місцева поліція затримала одного з таких «агітаторів» та склала адміністративний протокол. Коли напркінці жовтня цього року розпочався процес голосування на виборчих дільницях області, Демчук зрозумів, що безперечно програє і знову вдався до брудних технологій, його представники на дільниці № 530420 під надуманим приводом намагалися заблокувати роботу комісії, вчиняли будь-які дії щоб визнати вибори недійсними, зверталися до суду. Але жителі міста Лохвиці напевно зрозуміли з ким мають справу, тому вибір був очевидним і як результат - вибір діючого мера.

Все таки хочеться вірити, що наш виборець баче різницю між популістами і шахраями та людьми, які справді щось хочуть змінити на краще в цій країні.

https://www.youtube.com/watch?v=7yra-M0gKME


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.