Не треба плутати та підміняти поняття

28 жовтня 2017, 10:47
Власник сторінки
0
30

Метою створення спеціальної економічної зони є залучення інвестицій у пріоритетні галузі виробництва для збереження існуючих та створення нових робочих місць, впровадження новітніх технологій, тощо.

Автономія…Самостійність… Вільність… Свобода… Поняття, які можуть як знайти прихильність так і насторожити в тій чи іншій мірі.

Сьогодні розповідь буде про специфічну самостійність у проведенні економічної діяльності в нашому регіоні. Натрапила нещодавно на такий термін - «спеціальна економічна зона «Миколаїв» і хочу поділитися з вами своїми відкриттями. В період, коли на території нашої держави йде боротьба з незаконними збройними формуваннями, які зайняли ласий шматок нашої території, жителі інших регіонів, так як і нашого насторожено ставляться до вищезгаданого поняття.    

І так, такий спеціальний режим має свої визначені межі, а це земельні ділянки, що надані в користування суднобудівним заводам: «Чорноморському суднобудівному заводу», «Суднобудівному заводу «Океан»» та  «Суднобудівному заводу імені 61 комунара». Хочу підкресли, що всі перелічені підприємства є державними і саме держава у 2000 році на 30 років надала в економічному аспекті такого статусу. Органами управління якої є Миколаївська міська рада та Миколаївська ОДА.

Метою створення спеціальної економічної зони є залучення інвестицій у пріоритетні галузі виробництва для збереження існуючих та створення нових робочих місць, впровадження новітніх технологій, тощо. Тобто, основна мета – це стрімкий розвиток та відновлення суднобудівної галузі, який жодним чином не стосується якогось вигаданого «державного» суверенітету чи щось тому подібне.

Хочеться лиш побажати розвитку та реальних досягнень у суднобудівній галузі, бо час спливає…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.