Євген Молнар – ті тушка який погрожував дітям Товмасяна Вардана Арамісовича

23 жовтня 2017, 12:16
Власник сторінки
0
541
Євген Молнар – ті тушка який погрожував дітям Товмасяна Вардана Арамісовича
Євген Молнар

Євген Молнар є керівником охоронної фірми «СБМ», яка називається - (Служба безпеки Молнара), у вказану фірму підбираються особи із складу раніше судимих осіб, які займаються вимаганням, розбійними на

Так, значно тривалий час це угрупування за вказівками Є.Молнара вело натиск із погрозами фізичної розправи, щодо членів сімї гр. Товмасян Вардана вимагаючи у нього суму в розмірі 20000 доларі США в інтересах вибивання боргових зобов’язань на користь Нікогосян Андраніка. Останній, регулярно фінансував вказане угрупування, саме з метою отримання підтримки у застосуванні фізичного та психологічного впливу, щодо боржників або не однодумців бізнесмена.

     

Саме Молнар Є.С. на передодні вбивства Нікогосян Андраніка зустрічався із Товмасяном Варданом і погрожував фізичною розправою над дітьми останнього, у випадку не сплати грошових коштів, які нібито був винний Товмасян В. своєму земляку Нікогосяну А. за зірваний контракт. Товмасян Вардан відмовлявся виплачувати кошти за надумані порушення у вигляді 20-ти тисяч доларів США, на що отримав ультиматум від Молнара Є. в інтересах Нікогосяна Андраніка та попередження про застосування фізичного насильства над членами сімї. 

Постійні погрози у сторону Товмасяна В. супроводжувалися також його переслідуванням сторонніми особами, яких залучав до переслідування Молнар Євген із складу осіб, що працювали на ТОВ «СБМ». Таке психологічне навантаження на Товмасяна В. заставило останнього носити з собою вогнепальну  зброю, оскільки життя його членів сімї та його особисте перебувало в постійній небезпеці. Саме Вардан Арамаісович, характеризувався, як особа виключно врівноважена та спокійна, яка не є конфліктною, але обставини, які були штучно створені вказаним вище угрупуванням, під контролем Молнара Є.С., призвели у результаті до вбивства, яке було викликане мотивами самозахисту та безвихіддя.   

Тісні ділові стосунки президента ГО «Ужгородська федерація єдиноборств» та керівника ТОВ «СБМ» Молнара Євгена із Нікогосяном Андраніком супроводжувалася двосторонньою співпрацею - з боку нібито даної спортивної організації такі партнерські відносини проявлялися у вигляді фізичного, психологічного та матеріального (шляхом пошкодження майна) натиску на осіб, які боргують кошти саме А. Нікогогсяну. Останній в свою чергу виділяв значні фінанси на утримання зазначеного угрупування.

         Погрози фізичної розправи над депутатами Ужгородської міської ради, громадськими активістами та підприємцями м. Ужгорода з боку Молнара Євгена та його молодиків-тітушок все далі стають регулярнішими, оскільки його прикривають високі чини в Управлінні поліції Закарпатської області. Таке «кришування» даного злочинного угрупування правоохоронними органами Закарпаття, спрямоване винятково на отримання фінансової винагороди у відсотковому проценті із охоронної структури «СБМ», яка займається рейдерством, вимаганням та викраденням студентів.

За таких обставин пересічні мешканці міста Ужгорода повинні боятися свавілля, яке розповсюджується в краї, а по ліція прямо ігнорує таку злочинну діяльність вказаних молодиків, яка приводить у результаті до смерті із застосуванням вогнепальної зброї.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: криминал,Ужгород
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.