Хто поставив на належне місце спотсмена-невдаху та псевдо-активіста брехуна Євге

19 жовтня 2017, 15:04
Власник сторінки
0
81
Хто поставив на належне місце спотсмена-невдаху та псевдо-активіста брехуна Євге
Євген Молнар

У місті Ужгороді останнім часом ходять значні інтриги та плітки, які крутяться навколо однієї і тієї ж одіозної персони - Євгена Молнара.

Цей молодик вирізняється від своїх однолітків винятковою рисою характеру – він вміє видумовувати небилиці в які згодом починає сам вірити. Більш того, видумані ним же історії у вигляді пліток розлітаються зі швидкістю світла. Таким чином, Є.Молнар намагається собі створити імідж крутого хлопчини, який нібито «рішає» будь-які питання у місті та може всіх «загнати в стойло». Постійні погрози в сторону депутатів міськради та бізнесменів м. Ужгорода вчиняються «нашим героєм» через ЗМІ та вигукуються у натовпі зівак. Євген Молнар «паралелить» себе, як неймовірний спортсмен, керівник спортивної організації «Ужгородська федерація єдиноборств» та активіст – борець за права людей.
Слід вказати, що вказаний персонаж немає жодного спортивного досягнення в спорті, вказану спортивну організацію використовує винятково у цілях політичного піару та випрошування грошей нібито на спорт, які в результаті опиняються у його ж кишенях. Наш «клоун» ремонтує пружини на дверях під’їздів, їздить для фото сесій на віддалені околиці зони АТО та піднімає питання, щодо доцільності призначень Президентом України Порошенком П.О. губернатора Закарпаття Москаля Г.Г. – це на його думку, саме ті питання, якими повинна займатися спортивна організація.
«Наш герой» є регулярним відвідувачем нічних та розважальних закладів міста Ужгорода. Мета таких відвідувань винятково спрямована не на проведення цивілізованого дозвілля, а на підшукування молодих людей, яких б’ють натовпом. Таким чином Молнар Є. зі своїми «гієнами» намагається самоствердитися та залякати молодь міста. 
Так, 30-го вересня поточного року біля нічного клубу «Контрабас» Молнар Євген намагався чіплятися до відвідувачів даного закладу для провокації бійки. Як стверджують очевидці, на такі дії йому було зроблено зауваження депутатом Ужгородської міської ради. Однак, це вкрай роздратувало нахабу і він намагався вдарити опонента в обличчя, але йому це не вдалося. Натомість, отримав сам по обличчю від відвідувачів закладу, яким вже давно набридла така нахабна поведінка Молнара Є. Після отримання по пиці, псевдогерой налякавшись розпочав ловитися за зброю з якою прийшов на вказану дискотеку. Однак до пальби не дійшло, а дебошир розпочав видзвонювати підмогу та погрожувати депутату міськради розправою над ним та членами його родини.
Як наслідок, в ніч з 6-го на 7-ме жовтня біля багатоповерхівки по вул. Легоцького було облито зеленкою автомобіль родича депутата, який поставив на місце дебошира Молнара Є. 30.09.2017 року. 
Таким чином, чітко видно боязливу та підлу поведінку «псевдо борця за справедливість»! 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ужгород,кримінал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.