ДНР сьогодні: «беда», чи «порядок»?

23 жовтня 2017, 10:37
Власник сторінки
0
797
ДНР сьогодні: «беда», чи «порядок»?

Після анексії Росією Криму в східних областях України почали активно діяти сепаратистські угрупування на чолі колишнього сторожа та дрібного чиновника-корупціонер.

За весь час, а це вже більше трьох років, на території Донецької області змінилося багато чого, починаючи від умови та рівня життя людей до взагалі вартості цього життя.

Колись певна група жителів Донецької області України вважали, що кормлять всю Україну, оскільки на території області була вагома частка об’єктів промисловості. Так, у Донецькій області були зосереджені такі галузі промислового виробництва, як гірнича, харчова, деревообробна, металургійна, машинобудівна, хімічна, легка промисловість та інші.

Дійсно, колись Донецька область була досить багатою і люди жили порівняно заможно. І такою вона б була і сьогодні якби не спрацював російський пропагандистськи «тригер», який переконав мешканців Донецької області у тому, що до влади в Києві прийшли американці, зацікавлені в багатствах Донбасу. Більшість проросійсько налаштованого населення вигукували, що не будуть більше годувати Україну, що вони хочуть ввійти до складу Росії… Виходили на мітинги з російськими прапорами і скандували «Рассия»…

Вони вважали, що будуть необхідні Росії так як Крим, але вони не очікували, що Донбас був потрібен РФ лише для дестабілізації України та унеможливлення її зближення європейським товариством й НАТО.

Як наслідок, колись процвітаюча область опинилася на межі руїни та бідності. Майже всі проукраїнські жителі виїхали з окупованих територій та почали нове гідне життя, проте деякі мешканці ще залишаються окутаними проросійською пропагандою та чекають, що «Рассия» їм допоможе.

Ми стали свідками того, як сепаратизм штучно створений РФ руйнує країну.

Але наслідком цієї агресії є не лише негатив – ми стаємо цілісною нацією, яка може та має і надалі відстоювати своє право на існування!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Захарченко,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.