Європа, що проти нас

16 жовтня 2017, 19:27
Власник сторінки
програміст, журналіст
3
143
Європа, що проти нас

Між тим наші політики намагаються запевнити народ, що прийнята ПАРЄ резолюція щодо освітньої реформи – це не наша поразка на рівні Європи, і намагаються умисно замовчати резолюцію, що зніме санкцій з

Між тим наші політики намагаються запевнити народ, що прийнята ПАРЄ резолюція щодо освітньої реформи – це не наша поразка на рівні Європи, і намагаються умисно замовчати резолюцію, що зніме санкцій з Росії.

Тим часом європейці обурені: Порошенко навмисне затягував свій виступ на ПАРЄ, аби не було можливості задати йому незручні питання.


            Якщо для  нас більш нагальні питання - чи матимуть наші діти можливість обирати мову навчання і чи буде українізація насильною як для іншомовного, так і україномовного населення, і чи будуть інші країни торгувати з агресором – то європейців цікавлять питання іншого порядку.

            Вони бачать нас загрозою своїй безпеці і чимось на кшталт "валізки без ручки".


І найсумніше, і найобразливіше – Європа налаштована геть не так прихильно, на відміну від того, що нам розповідають тут наші політики. Особливо, це стосується ситуації із розслідуванням катастрофи Боїнга. Виявляється, вони не вірять нам і припускають думку, що літак могла збити не Росія, а ЗСУ!!!


Європейці вважають, що приймають участь у великій геополітичній грі,  у якій MH17 виступає у якості розмінної карти, якою спекулюють вже третій рік. Всі про це знають, але всі мовчать…


Усі хочуть знати правду, і ми, і європейці, проте вони дивляться на цю ситуацію, не пропускаючи її крізь призму війни на Донбасі. Вони чекають від нас, від нашого президента конкретних фактів – первинних даних з радарів 17 червня 2014 року.   Все останнє для них, нажаль, виглядає брехнею.


            Засідання ПАРЄ викрило багато фактів, які нам дуже неприємно знати: ТАМ нам не вірять, нас не поважають, не сприймають серйозно і не підтримують. Дуже прикро це визнавати, але робимо висновки, панове.

 

Цитати взяті зі сторінки Twitter депутата парламента Нідерландів та члена ПАРЄ Пітера Омтціхта.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Boeing,ПАСЕ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.