ТІКА реставрує початкові школи України

23 червня 2017, 14:20
Власник сторінки
журналист
0
90
ТІКА реставрує початкові школи України

В рамках проекту підтримки початкової освіти в столиці України було відреставровано передній фасад та встановлено теплоізоляцію дитячого садка.

Туреччина продовжує активно підтримувати Україну як морально, так і матеріально.
Так, Türkiye Gazetesi повідомляє, що Агенство співробітництва та розвитку Республіки Туреччина (ТІКА) відреставрувало передній фасад та встановило теплоізоляцію дитячого садка в столиці України Києві.
В рамках проекту турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) з комплексного утеплення та ремонту дошкільних закладів в Оболонському районі було відкрито один із таких об’єктів – дитсадок № 602.
На урочистому відкритті дитсадочку були присутні посол Республіки Туреччина в Україні Джан Тезел, начальник Департаменту з розвитку стратегії ТІКА Толга Кескін, координатор програми в Україні Хаджи Байрам Болат, Голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак та депутат м. Києва Людмила Постанко.
Посол Республіки Туреччина в Україні Джан Тезел, зазначивши, що ТІКА вже багато років поспіль робить благородну справу в Україні, сказав наступне: "Нажаль, останнім часом ми не співпрацювали в Криму та на непідконтрольних українському урядові територіях, бо не мали такої змоги. Проте, співпраця, яка засвідчує дружбу Україна-Туреччина триває і триватиме й надалі".
Разом з тим, поважний посол наголосив, що на знак дружніх відносин між Україною і Туреччиною, президент Республіки Туреччина незабаром відвідає Україну.
Координатор програми в Україні Хаджи Байрам Болат підкреслив, що ТІКА розпочало діяти в Україні ще в 1997 році, він зазначив:
"В рамках проекту турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) з комплексного утеплення та ремонту дошкільних закладів на сьогоднішній день реалізовано 50 проектів".
ТІКА в Україні працює не лише в напрямку покращення умов в дошкільних закладах. Агенство робить великий внесок у сферу охорони здоровʼя, реставрація та відновлення початкових та середніх освітніх закладів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.