ЧИЧЕРІНА ТА ЇЇ ГРАМОТА

14 червня 2017, 11:54
Власник сторінки
Журналіст
0
177
ЧИЧЕРІНА ТА ЇЇ ГРАМОТА

Грамота так званої "ДНР", варта співаків на кшталт Чичеріної.

Близько місяця тому, гуляючи з друзями випадково згадали пісню “Ту-лу-ла”. Проте ніяк не могли згадати хто її співає.

І от вчора, мандруючи просторами Інтернету, наткнувся на статтю, в якій було написано про вручення головою самопроголошеної “ДНР” Захарченком грамоти Чичериній, яка і є виконавцем цієї пісні. Чисто з цікавості почав читати. Я б пропустив повз увагу це, проте вирішив поділитися з Вами. Розуміючи, що в неділю все рівно нема чим зайнятися, вирішив подивитися, за які ж пісні сам Захарченко вирішив нагородити її грамотою «За весомые заслуги в общественной и благотворительной деятельности, значительный личный вклад в развитие культуры Донецкой Народной Республики». Зайшовши на канал YouTube, який називається “Чичерина” все стало на свої місця. Навіть якщо не брати до уваги ту колосальну кількість підписників, а саме 7335 я побачив просто геніальний контент. Не вдаючись у всі музичні тонкощі, в яких я не розбираюся, просто дивлячись на два найпопулярніші відео на каналі можна побачити, що в ній знайшов голова “ДНР”. Все дуже просто: перша пісня з назвою “Пожалуйста (пусть никто больше не умрет)”, і наступна з ще кращою назвою “На передовой”. Після перегляду цих кліпів я навіть не думав, чому вони зняті гірше ніж ті, що в неї були 4-5 років тому. Я не задумувався хто ці сім тисяч підписників. Мене зацікавило два питання: як її ж будуть нагороджувати та як її можна мотивувати, щоб вона надалі випускала цей “прекрасний” контент?

Вирішивши проглянути саме нагородження грамотою я розчарований не залишився. Якщо подивитися на це, то тільки що і можна зробити, так це посміятися. Урочистість перетворили просто в балаган. Спочатку Захарченко сказав своє слово, а як ми всі знаємо, він це робить не дуже добре. Саму Чичеріну поставили разом з ветеранами, ніби вона зробила неоціненний внесок в перемогу в Другій світовій війні. Якби завчасно не знав про грамоту думав би, що їй вручать орден. Сама Юлія після отримання сказала своє слово, яким вона тільки підтврердила свій статус “ват-рокерша”.

Підсумовуючи, хочеться просто поспівчувати жителям цих територій, які стали заручниками ситуації, та повинні слухати окрім слів Захарченка, таку музику...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: грамота,ДНР,Александр Захарченко ДНР,Чичерина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.