Ми виконуємо свої обіцянки.

16 травня 2017, 11:26
Власник сторінки
військовий експерт
1
33

Ми виконуємо свої обіцянки.

Ми виконуємо свої обіцянки. Влада системно працює над втіленням реформ задля покращення умов життя наших громадян та прагнення до європейського майбутнього не тільки на словах, але й на ділі. Днями ми досягнули бажаного. Того, про що мріяли українці уже не один десяток років. І про те, що обіцяли українцям політики певне більше, аніж десяток років.

Відтепер ми будемо не тільки географічним центром Європи. Кожен громадянин нашої держави може вільно подорожувати Європою, без жодних обмежень, фактично тільки дотримуючись основних базових цінностей Європи.

У 2014 році українському Президенту вистачило лише трьох місяців кампанії, щоб у першому ж турі набрати безумовну більшість голосів на свою підтримку. За нього проголосувало майже 55% українців.

До цього настільки стрімко - в один тур - перемагав одного разу лише Леонід Кравчук - у 1991-му, коли тільки формувалася українська незалежна держава. За 3 роки перебування на посаді Президента України, Президент виконав близько 45% обіцянок, які він дав за весь час його політичної діяльності на вказаній посаді.

Україна сьогодні проводить реформи, про які кілька років тому навіть не було мови. Разом з відновленням обороноздатності, в нашій державі запрацювали нові правоохоронні органи  .

До вагомих заслуг Президента варто зарахувати оприлюднення інформації про доходи та видатки держслужбовців (що знайшло втілення в електронних деклараціях) та рішення про недопущення російських військових на територію невизнаної Придністровської Молдавської Республіки.

Безумовно, що однією з головних чеснот теперішнього Президента є його увага до оборонного комплексу країни. Спільними зусиллями влади та простих громадян, не без активної участі Президента, українській армії було повернуто боєздатність, втрачену за мирні роки незалежності.

В цьому контексті варто відзначити його виконані обіцянки про навчання ЗСУ за стандартами НАТО, збільшення чисельності армії та рівня їх фінансування, підвищення заробітної плати військовослужбовців, численні реалізовані зобов'язання Президента щодо забезпечення війська модернізованими та новими зразками зброї, техніки, засобів захисту й обмундирування.

Що стосується проблем, то основною є втрата частини території, що
відбулося внаслідок слабкості обороноздатності України і її окремих
державних інститутів. Це найболючіша і відчутна втрата за усі роки
незалежності. Однак, внаслідок ефективних дій керівництва держави, в наших
громадян з'явилась впевненість, що ворог не посміє захопити нові землі.
Українці довели всім, що готові боротися та перемагати, відстоюючи
незалежність та суверенітет держави.

В цілому політологи й експерти називають три ключових досягнення Президента: приборкання військових дій з Росією, зміцнення обороноздатності й успіхи на міжнародній арені.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.