ЗА ЩО МИ БОРЕМОСЬ? ПРОДОВЖЕННЯ...

12 квітня 2017, 11:14
Власник сторінки
філолог
0
58
ЗА ЩО МИ БОРЕМОСЬ?  ПРОДОВЖЕННЯ...
http://firtka.if.ua/print.php?action=show&id=129205

Нещодавно ми заявляли про те, що прихвостні регіоналів, партія «Успішна Україна» будуть прокладати собі політичну дорогу в Івано-Франківську через куплені викиди інформації в місцевих ЗМІ.

Довго очікувати результату не довелось. Два дні тому відоме в місті інтернет-видання firtka.if.ua зпропонувало своїм читачам дізнатися про так звану «Школу лідерів» під егідою «Успішної країни». 
Співпадінням це назвати складно.

Так, у статті «ОЛЕСЯ МЕДВЄДЄВА: ШКОЛА МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ - ЦЕ ШАНС ДЛЯ МОЛОДІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА РЕАЛІЗУВАТИ СЕБЕ В УКРАЇНІ» читаємо про те, що журналісти видання поспілкувалися з лідером так званого молодіжного руху «Успішна країна» Олесею Медведєвою. Там вона активно розповідає про цілі та особливості проекту «Школи лідерів» та наголошує, що в українській політиці нема молодих облич.

«Саме для того, щоб подолати цю апатію і сформувати нові, молоді, альтернативні команди політиків та громадських діячів, ми і створили «Школу молодих лідерів», що проходить за підтримки Олександра Клименка, лідера політичної партії «Успішна країна», — говорить Медведєва.

Отож, чи слід зайвий раз говорити про чесність та непідкупність, яких нема?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Партия регионов,змі,Івано-Франківськ,успішна країна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.