В Ізюмі "декомунізували" блакитні ялини

27 березня 2017, 11:43
Власник сторінки
журналист
0
193
В Ізюмі  декомунізували  блакитні ялини

Відбувся вандалізм відносно зелених красунь згідно розпорядження Ізюмського міського недоголови Валерія Марченка.

Вирубку ялин, сукупна вартість яких становить понад 300 000 гривень, в рамках так званої "декомунізації" вважаю повним дебілізмом з боку "новорилого" недокерівництва Ізюма.

"Новорилі" ... ! Ви в своєму житті собачої буди не збудували, проте за понад рік свого диктаторства в Ізюмі накоїли такої руїни, якої Ізюм не знав за всі роки Незалежності України!

Цікаво, а чи задоволені своїм продажнім "вибором" ті покидьки, які на минулих виборах продавали свої голоси як не за 500 гривень так за лаханку червивої каші та стакан прокисшого пива "Оболонь"?

А як "новорилі" тим гарним ізюмчанам, які полінувалися в день виборів відірвати свої зади від диванів, щоб сходити на виборчі дільниці, і тим самим сприяли захопленню влади в Ізюмі дегенаратами, які грабують та руйнують все, що тільки під руку підвернеться?

P.S. Нагадую "керівництву Ізюма", що приміщення адміністрації міста та приміщення, де розташовано бордель-гадючник "МАРС", теж побудували проклятущі комуняки...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.