Євробачення-2017 без Самойлової!

21 березня 2017, 12:54
Власник сторінки
Журналіст
2
319
Євробачення-2017 без Самойлової!

Самойлова не має права відвідувати Україну!

Ситуація з “Євробаченням-2017”, зокрема участю в ньому представниці від РФ Юлії Самойлової, набирає дедалі більшого розголосу.

Нещодавно Службою безпеки України був подготовлений документ про заборону в’їзду на територію України Ю.Самойловій у зв’язку з проведенням нею концерту в окупованому Криму. Дана заборона викликала необгрунтоване обурення у росіян. Єдиними “аргументами” в захист Самойлової слугують такі тези: “Це не чесно”, “Це смішно”, “Заборона на в’їзд - це політична гра” і т.д.

Незаконно перетинати державний кордон не може ніхто, навіть особа, яка бере участь в Євробаченні, тому заборона на в’їзд її до України була здійснена виключно на законних підставах, про що у своєму  телеканалу “112 Україна” заявив Голова СБУ Василь Грицак: “Закон один для всіх, і він означає одне – якщо людина перетнула кордон окупованої території, це означає, що вона скоїла правопорушення, і це є підставою для того, щоб закрити їй в’їзд в Україну”.

 З огляду на вищевикладене, закривати очі на подібні прояви правопорушень не можна ні в якому разі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Крым,СБУ,запрет,Евровидение 2017 в Украине,Юлия Самойлова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.