Думати головою

20 лютого 2017, 23:26
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
123

Єдність патріотів заради збереження країни - це поклик громадянського суспільства. І аж ніяк не політичний союз всередині парламенту.

Невже притомні люди не розуміють різницю між коаліційною угодою і декларацією, ініційованою громадськими організаціями на круглому столі #єдністьзарадиперемоги, модераторами якого були Сергій Квіт, Сергій Кузан і дисидент Йосип Зіссельс.

Текст декларації, підписаний Олегом Ляшком, є у нього на сторінці. Кому справді цікаво. Речення про коаліцію там взагалі закреслили. Єдність патріотів заради збереження країни - це поклик громадянського суспільства. І аж ніяк не політичний союз всередині парламенту.

Іде системна інформаційна кампанія по дискредитації Радикальної партії. І корінь цього шабашу - у Москві. Придивіться на гілочки - хто це поширює. І задумайтесь про плоди.

Прикро, що є розумні, здавалося б, люди, які на це ведуться.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5261

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.