І знову лажа від "недоКЕРІВНИЦТВА ІЗЮМА", та ще й яка...

20 лютого 2017, 12:44
Власник сторінки
журналист
0
91
І знову лажа від  недоКЕРІВНИЦТВА ІЗЮМА , та ще й яка...

14 лютого 2017 року, ніби як внаслідок аварії, понад 5000 ізюмчан на добу залишилися без води.

Згідно інформації так обізваної "прес-служби" Виконавчого комітету Ізюмської міської ради:

"В каналізаційному колекторі по вул. Надозерній було виявлено засмічення, через яке була вірогідність прориву каналізаційних стоків назовні і в річку Сіверський Донець. Тому керівництво підприємства прийняло вимушене рішення по припиненню водопостачання в центральну частину міста, нижню частину мікрорайону ІКПЗ, мікрорайон “Веприцький хутор”. Загалом станом на 15 лютого без централізованого водопостачання лишились більше ніж 5 тис. абонентів."

Уважно вчитайтеся в написане.

Ніби все добре: сталася аварія, її оперативно ліквідовують, каналізаційні випари нюхає сам Ізюмський міський гауляйтер Валерій Марченко зі своїм кумом та заступником по-сумісництву Михайлом Іщуком, весь автопарк водоканала красується на ліквідації аварії, галас по всім можливим ЗМІ...

Та виявилося, що не все так добре, як популісти намалювали.

1. За інформацією, отриманою від одного із колишніх директорів Ізюмського водоканалу, "аварія" героїчно ліквідовувалася чомусь в каналізаційному люкові старого коллектору, частина магістралі якого ще збереглася в місті і не експлуатується ще з середини 90-х років.

2. З каналізаційного люку "героїчно" викачувалися грунтові води.

3. Сміття, яке мандрує трубами міської каналізації, виловлюється на міських очисних спорудах. Диамитерканалізаційних труб розрахований на те, щоб в них нічого не застрягало.

4. Труба, по яким течуть каналізаційні стоки з "Веприцького хутора" та міурорайону ІКПЗ зовсім по іншому маршруту проходять.

А тепер логічне питання, а що ж то таке було?

Відповідь проста: всі ми стали свідками чергової шулерсько-популістичної витівки з боку "новорилої" зграї. Все місто є свідками того, що так обізване "керівництво Ізюма" не виконало і не чухається навіть виконувати жодну свою передвиборчу обіцянку. Коефіцієнт користі від 7 скликання нижче 0. А тут ще чимало ізюмчан наломало рук та ніг на не почищених та не посипаних крижаних доріжках та дорогах міста. Повна ж..., одним словом. Пахне дочасними місцевими виборами. Як бути в цій ситуації "новорилим"?
Вірно! Створити самим собі чергову "проблему", а потім з великою помпою та популізмом, торгуючи харями на об"єктиви фотоапаратів та відеокамер, "героїчно" їх виконувати. Та ще можно грошей на цьому "намити" дебело. А для гостроти відчуттів, щоб "героїзм" зацінили, на добу без води лишили понад 5000 ізюмчан, які ошарашено, звісно ж, телефонували якщо не до водоканалу то до приймальні мерії, де їм вішали спагетті на вуха про "аварію" і її "героїв-ліквідаторів".

І номер би пройшов, якби популісти топорно не засвітили на фото та відео місця проведення "ремонтних" робіт і ті фото не потрапили на очі фахівцю.

P.S. Валерій Марченко мені дуже нині нагадує гусеницю в яблуці, яка вижрала яблуко уже настільки, що гризонячила себе за власний, жиром запливший, зад.

Відео тут:
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.