Суддя «Сонечко» порушувала норми закону?

02 лютого 2017, 19:42
Власник сторінки
0
313
Суддя «Сонечко» порушувала норми закону?

«Суддя Апеляційного суду Київської області намагалась обдурити мене, щоб я не представляв від профспілки 15 незаконно звільнених працівників Концерну РРТ.

Суддя-доповідач Ніна Ігнатченко зателефонувала мені напередодні засідання. Намагалась переконати, що третьої сторони - профспілки - у справі немає, і долучити її на апеляційній стадії неможливо. "Переживала", що я не зможу виступити, "сонечком" називала», – повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України Сергій Каплін.

«Це при тому, що профспілку залучили до справи ще в грудні 2015 р. Ми знаємо це, бо люди, яких витурили з КРРТ за те, що викрили сепаратизм керівника, призначеного Яценюком за 3 мільйони, відстоювали свої робочі місця 2 рази в суді першої інстанції, 3 - в апеляційній та 2 в касаційній.

Під час засідання, на яке суддя так переконливо мене не запрошувала, правозахисники розвіяли всі її побрехеньки про протокольну відмову участі третьої сторони в суді першої інстанції і показали в журналі справи, яку вона "перечитала 18 разів", що представником профспілок в цій справі я вже є давно», – написав депутат Каплін.

За його переконанням, позапроцесуальне спілкування - це порушення всіх норм і тому заявив про відвід судді. Тим більше, що в юристів по справі є свідчення, що при автоматичному розподілі справ відбулось втручання в систему, і в нас є всі підстави вважати, що наша справа "небайдужій" Ігнатченко дісталась не випадково.

«Це вже не перший випадок, коли в цей процес втручаються згори. Це особиста вказівка Яценюкового міністра юстиції Петренка, який як лялькар за ниточки керує «кривосуддям» в цій державі.

Звернувся у Вищу раду правосуддя, Генпрокуратуру та НАБУ, щоб там розібрались із втручанням "судді-сонечко" в діяльність народного депутата», - написав Сергій Каплін на своїй сторінці.

Описану розмову можна прослухати на сторінці депутата у ФБ: https://www.facebook.com/kaplins?fref=ts

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: коррупция,корупція,Каплін,Сергей Каплин,Сергій Каплін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.