СУД НАД НАЗАРОВИМ ОПОВИТИЙ БЕЗЗАКОННЯМ

30 січня 2017, 19:55
Власник сторінки
0
32

Якби суддею був (була) дійсно неупереджена особа, ніяких сумнівів не було б щодо вироку. Адже, як на долоні, правда на боці обвинувачуваного.

 Судовий процес над генералом Назаровим на всю Україну яскраво показує, як ганебно попирається право, суддівська честь та просто здоровий глузд.

Факти якщо не ігноруються, то перекручуються, події трактуються лише у певному ракурсі, до уваги приймається тільки те, “що треба”, мало місце переплітання положень нормативно-правових актів з чисто особистим їх розумінням прокурорами тощо.

Якби суддею був (була) дійсно неупереджена особа, ніяких сумнівів не було б щодо вироку. Адже, як на долоні, правда на боці обвинувачуваного. Говорячи словами самого Назарова “…досудовим розслідуванням не наведено жодних конкретних обставин щодо безпосереднього прямого причинного зв’язку між бездіяльністю (тобто не вчинення військовою службовою особою дій як керівника) та настанням таких наслідків як катастрофи літака…”.

І хто уважно стежив за засіданнями суду, ні на йоту в цьому не сумніватиметься. Оскільки ну занадто вже багато різних домислів, невпевнених свідчень, перекручувань змісту представлених документів на боці обвинувачення. Натомість, якщо виходити з позиції презумпції невинності (а так і має бути), вина Назарова не доведена. І, вочевидь, її так і не доведуть, принаймні законно.

Ми сподіваємося, що пані суддя, будучи розумною жінкою та досвідченим служителем феміди, по совісті не прийме обвинувальний вирок. Стежитимемо за дотриманням законності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.