Підтримка воїнів АТО! ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

07 січня 2017, 17:59
Власник сторінки
Фрилансер,
2
266
Підтримка воїнів АТО! ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

«Синдром АТО» свинцем випалює душу!

Ми, громадська організація «Захід», уже більше року реалізуємо соціальні проекти та кампанії, які сприяють розвитку українського суспільства та поширенню західних демократичних цінностей гідності, свободи і права людини як громадянина своєї держави. Наразі ми об’єднали зусилля із небайдужими канадцями для спільної реалізації проекту «Друг героя» («Hero’s Companion») в Дніпропетровській області, яка межує із областями зони АТО, приймає та надає невідкладну медичну та психологічну допомогу найбільшій кількості постраждалих учасників АТО. Проект покликаний вилікувати ветеранів від душевних страждань, спричинених ПТРС (посттравматичний синдром) через спілкування із собаками-терапевтами (докладніше про проект дивись ) спеціально навченими канадськими експертами з каністерапії (психологічна терапія за допомогою собак).

Ми – неприбуткова організація, яка фінансується за рахунок донорських коштів, спонсорської підтримки та пожертв небайдужих доброчинців. Наразі, для того, щоб проект стартував у Дніпропетровській області, нам потрібно зібрати більш ніж двісті тисяч гривень протягом двох місяців. Саме тому ми просимо Вас долучитися до реалізації проекту «Друг героя» і підтримати його фінансово через краудфандингову платформу.

Зокрема, участь у благодійності, спрямованій на підтримку та реабілітацію постраждалих захисників територіальної цілісності, миру й благополуччя кожного українця значно підвищить Вашу ділову репутацію як на національному рівні, так і за межами України. 

 «Синдром АТО» свинцем випалює душу, рано чи пізно солдати, обпалені війною, повертаються додому, бійці, які пройшли вогонь. Їх часом дивне і неадекватне, з точки зору оточуючих, поведінка в мирних обставинах є не чим іншим, як результатом нелюдського стресу, отриманого на війні. Явище набрало масового характеру. Солдати нікому не потрібні, крім рідних і близьких. Хлопці, які повернулися звідти, в результаті опинилися покинутими напризволяще. Небагатьом вдається знайти своє місце в житті. Переважна більшість вояків повертаються додому травмованими і фізично, і психологічно. Солдатам, які повернулися із зони АТО, в першу чергу потрібна психологічна допомога, тому що вони до межі розлючені на всіх оточуючих і продовжують воювати. Безсоння, депресія аж до спроб суїциду, невмотивовані спалахи агресії, відмова від соціальних контактів, глибоке переживання горя через втрату товаришів - ось що характерно для тих, хто виконував бойове завдання в умовах крайнього ступеня втоми, тривалого недоїдання, постійних бомбардувань і обстрілів. 

Допомагаючи нам, Ви допомагаєте відновити душевний спокій та психологічний комфорт не лише ветеранам АТО, а й членам їх сімей, які також відчувають на собі відгуки бойових бій на Сході. Фондувати зручний для Вас внесок можна за посиланням https://biggggidea.com/project/drug-geroya/ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.