Як стати ФРИЛАНСЕРОМ?

28 грудня 2016, 01:46
Власник сторінки
Фрилансер,
0
106
Як стати ФРИЛАНСЕРОМ?

hopework.eu - платформа з якої варто розпочати!

Спочатку, давайте з’ясуємо хто ж такі фрилансери?

Фрилансер – це людина, яка працює віддалено. Заробляє гроші виконуючи різноманітну  роботу в  Інтернеті. Сама обирає собі проекти, завдання, корегує для себе час виконання та погодинну оплату. На платформі hopework.eu – прямо зараз можна почати заробляти сидячи вдома на зручному диванчику. Для цього не обов’язково бути супер спеціалістом в сфері програмування, IT технологій, достатньо просто добре виконувати ту роботу, яку вмієте. На сайті hopework.eu – можна працювати в категоріях :

• Бухгалтерія та юриспруденція

• Адміністрування

• Архітектура і Інжиніринг

• Дизайн і мультимедіа

• IT і мережі

• Продаж і маркетинг

• WEB і програмне забезпечення

• Тексти та переклади

         Наша платформа має на меті дати змогу заробляти людям, які опинились в скрутній життєвій ситуації. Ми прагнемо щоб, Українці яким довелося покинути свої домівки заробляли на платформі hopework.eu, для цього необхідно мати будь який пристрій, який має мережу Інтернет і вже сьогодні Ви маєте нагоду отримати перше завдання.

На сайті Ви можете бути Виконавцем або Замовником. Тобто, якщо Вам необхідно виконати якусь роботу – створіть проект на сайті hopework.eu – через декілька хвилин всі зареєстровані Виконавці будуть мати змогу взяти в роботу створене завдання. З нами легко знайти роботу. Тільки уявіть, ніяких співбесід, керівників та начальників, зручний графік роботи, погодинна оплата, яку Фрилансер встановлює сам. Спочатку заробіток може бути не стабільним – це єдиний мінус. Але, коли у Вас з’явиться портфоліо виконаних робіт, Замовники будуть знати про Вас, позитивні відгуки в профілі – ці фактори сприятимуть стабільному заробітку.

Як зареєструватись і почати заробляти?

Все дуже просто. hopework.eu - пройдіть за цим посиланням. Ви побачите головну сторінку нашої платформи. Оберіть мову сайту в правому верхньому куту. Натисніть слово РЕЕСТРАЦІЯ – заповніть всі необхідні дані. Максимально заповніть свій профіль. Заповніть загальну інформацію, досвід роботи, освіту, можливо є сертифікати додатково отриманої освіти,  додайте світлину, вкажіть свої навички. Оберіть категорії в яких Ви можете виконувати роботу. Варто пам’ятати, Ви працюєте віддалено, Замовнику дуже важливо бачити всю інформацію про Вас. Як кажуть «Зустрічають по одежині…»

Щоб мати більше клієнтів та добре заробляти, Ви повинні мати:

·        Якісно заповнений профіль (Профіль – це перше, що бачить Замовник, від нього залежить подальша співпраця.)

·        Гарне портфоліо (якщо, Ви маєте якісні приклади виконаної роботи – легко можете претендувати на високу оплату.)

·        Зручні способи оплати Вашої праці (дуже часто Замовник – є людиною зайнятою і зустрічатись з Вами особисто не має часу. Тому дуже зручно мати декілька розрахункових карт.)

·        Роботу треба виконувати вчасно та якісно.

hopework.eu – ПРОСТО ЗАРАЗ ЗАХОДЬ ДО НАС! Заробляй більше! Заробляй ШВИДШЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.