Про синього лорда всія днрії Санька «Завойовника» Захарченко

23 грудня 2016, 16:30
Власник сторінки
військовий журналіст
1
1017
Про синього лорда всія днрії Санька «Завойовника» Захарченко

Поки синій лорд всія днрії Санька «Завойовник» Захарченко знаходиться в глибокому алко піке та по черзі доходить то до Берліну, то звільняє світ від англо-саксів, то бере Київ і вертає Скіфське золото

 Тут стає актуальною фраза Льоліка з фільму «Діамантова рука»  - «Шеф, усьо пропало!». Схоже на те, що у яхти «ПОБЄДА» відвалились дві перші букви, як в мультфільмі «Пригоди капітана Врунгеля», і цю яхту починає кидати зі сторони в сторону, а кожен наступний хиток може стати останнім. Хоча особисто для Санька, якраз новини дуже гарні: чим більше трупів, тим більше прибутку принесе кришований ним похоронний бізнес.

А поки бізнес приносить гроші, Саньок дозволяє собі і відпочити трішки. Ось нещодавно в кіно ходив. Вирішив до народу спуститись і показати, так сказати, всю свою народність і сміливість. Але фільм "28 панфіловців"-  чомусь переглядав з увімкненим світлом та ще й в оточенні янголів-охоронців. А після кінопоказу був такий вражений, чи то може під градусом, що кричав про свою любов, повагу і пам'ять до таких предків, навіть і не здогадуючись, що ці “предки” всього на всього видумані постаті для кінострічки. Такий ось в днрії обізнаний історик і полководець!

 Але це ще не всі його таланти. Технік-електромеханік, який за кілька місяців перетворився в зірку міжнародної політики, веде молоду республіку в світле майбутнє просто гігантськими кроками. А все тому, що має глибокі знання і в економіці. Цитата: “Cегодня в Донецкой Народной Республике активно развивается сельское хозяйство. Мы запускаем новые животноводческие предприятия, запустилась программа развития садоводства, полным ходом идет программа развития тепличного хозяйства. И я уверен, что сильное сельское хозяйство Донецкой Народной Республики в перспективе способно быть не только отраслью, которая обеспечивает 100% гарантированно продовольственную безопасность страны, но и той отраслью, которая будет наполнять бюджет.”сказав, як відрізав. Знищив Саньок важку промисловість Донбасу і відразу вирішив на легку переключитись. Думає, що якщо знає, як курятиною торгувати, то і тут порядок наведе. Як кажуть, талановита людина – в усьому талановита.

Добре, що є частка людей в днрії, які ще не забули, як це воно подумати своєю головою. Вони знають, що до війни сільгоспсектор Донбасу ніколи не був настільки розвиненим, щоб мати можливість повністю забезпечувати Донецьку область. Значно більш привабливим активом в цьому плані була промисловість регіону. Та й про який розвиток може йти мова, якщо зараз, наприклад, тільки в Новоазовському районі близько 7 тис. га знаходяться в "сірій зоні". З огляду на кількість замінованих орних полів, ліній оборони і всіх "сірих зон" важкувато уявляється за рахунок чого республіка, в умовах блокування поставок продовольства або навіть без блокади, збирається прогодувати населення?..

Виявляється, що й почуття гумору в Санька теж не пасе задніх. І поки головним досягненням Днрії  є ширмочка з написом «У нас все добре!», ми з впевненістю можемо сказати, що кінець уже близько!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ЛНР,Александр Захарченко ДНР,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.