Відкритий лист Автономної Адвокатури міністру МВС А. Авакову

27 вересня 2016, 13:10
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
922
Відкритий лист Автономної Адвокатури міністру МВС А. Авакову

Оцінили Ваш чорний гумор у фейсбуці, де Ви виступили із законодавчою ініціативою узаконити «презумпцію правоти поліцейського» та принцип «спочатку підкоряйся поліцейському – потім оскаржуй».


Позитивістське законодавство, в якому принципово можливо прописувати такі норми, давно слід було довести до абсурду, щоб різні дурні перестали розбивати лоба в молитвах на букву закону. Ваші амбіції з перетворення України на поліцейську державу корисні тим, що десакралізують законодавство та однострої, змушують людей згадати свої природні права і свободи, не заглядати в рот силовикам і державним діячам.

Коли Ви напишете свої диктаторські закони і будете скинуті першим-ліпшим повстанням проти тиранії або конкуруючим претендентом у диктатори, яких в Україні сила-силенна, можете сподіватися, що Ваші публікації у соцмережах будуть цитуватися в розважальних примітках до майбутніх дитячих самоосвітніх сайтів, де буде написано, що в 2016 році жив міністр Аваков, який істерично волав: поліцейський завжди правий, йому треба підкорятися без розмов. Хоча ми знаємо, що всі люди рівні, мають поважати (і презюмувати правоту) один одного, слухати один одного і, звичайно, слухатися, коли кажуть діло, а не коли на іншому красива форма – йтиметься на самоосвітньому сайті. Далі буде сказано, що поліцейський є просто людиною в формі, яка взяла на себе додаткову відповідальність слідкувати за громадським порядком, але це не означає, що її треба слухатися більше, ніж будь-кого іншого, хто дає розумні та правильні поради.

Просимо Вас, шановний Арсене Борисовичу, і далі поліпшувати наш настрій чорним гумором у фейсбуці, бо Ви несете відповідальність за своїх поліцейських, які псують нам настрій, коли творять казна що і повсюдно порушують права людини.


Громадська організація "Автономна Адвокатура" заснована 23.08.2016 р. з метою здійснення і захисту прав, свобод, суспільних інтересів у спілці кликаних автономних адвокатів і провокаторів, що кличуть по допомогу, захист, представництво, інформування (реєстраційний номер запису у Реєстрі громадських об'єднань № 1462771). Скороченим позначенням Автономної Адвокатури є A=A, закон ідентичності. Девіз автономної адвокатури AD VOCO PRO SUI IURIS, що у перекладі з латини означає "для заклику за власне право". Провокатор (латиною pro voco – за заклик) – той, хто кличе по допомогу, захист, представництво, інформування. Автономний адвокат (латиною ad voco – для заклику) є самостійною та досвідченою людиною, покликаною і спроможною надати необхідну допомогу провокатору.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: адвокатура,Арсен Аваков,поліцейська держава
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.