Завтра відбудеться засідання Верховного Суду України щодо визнання бездіяльності

06 червня 2016, 14:34
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
48

Завтра відбудеться засідання Верховного Суду України щодо визнання бездіяльності Президента України через не введення правового режиму воєнного стану.

Завтра об 11.00 відбудеться засідання Верховного Суду України щодо визнання бездіяльності Президента України через не введення правового режиму воєнного стану.

Україна перебуває у стані прямого порушення її територіальної цілісності (окупація Криму, окремих районів Луганської і Донецької областей), існує загроза подальшого порушення територіальної цілісності України внаслідок дій держави-агресора, озброєних терористичних угруповань «ДНР» та «ЛНР», відповідно до чинного законодавства України ст. 64, ст. 106 п.20 Конституції України, ст. 1 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» Президент України не має ІНШОГО законного ВАРІАНТУ дій, окрім введення правового режиму воєнного стану для захисту територіальної цілісності України і українського народу від агресії. Всі інші варіанти, які Президент наразі і застосовує – мобілізація без введення воєнного стану, Антитерористична операція – не у повній мірі відповідає законодавству України та обов’язкам Президента України як Верховного Головнокомандуючого, гаранта Конституції України.

Запрошуємо всіх небайдужих, а також ЗМІ для висвітлення інформації.

Контактна особа: Андрій - 0637854433
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.