Забрати у студентів стипендію аби подолати корупцію- заступник міністра фінансів

14 квітня 2016, 14:42
Власник сторінки
0
63
Забрати у студентів стипендію аби подолати корупцію- заступник міністра фінансів

Гра нової корумпованої влади у «Подолати корупцію» схоже досягла свого апогею. Горе-реформатори тепер своїми убивчими законами зазіхнули і на освітню галузь.

Якщо взяти хронологію подій, з приходом нової влади «освітню діяльність» розпочала така собі нердепка Ірина Суслова. Що тільки пані Ірина не робила, аби люструвати керівників кращих в Україні університетів і поставити там своїх «смотрящих». Як результат-ректори на місцях, а народну обраницю з  партії  вигнали. Як у фільмі «Іронія долі» казали - «дуже гарна жіночка була,та надто активна». На зміну Сусловій прийшов не менш «активний» Демчак. Нардеп-аферист від БПП вирішив дослідні ділянки у вузів віджати, аби використати зрозуміло як. Від таких вибриків президентських підданих педагоги справді втомились. «Якщо не вмієте допомогти, то хоч не заважайте» - просять освітяни. Та на зміну одним диво-реформаторам приходять інші. Нещодавно заступниця міністра фінансів України Олена Макеєва придумала таке,що й на голову не одягнеш. «Потрібно відмінити стипендії-сказала на антикризовому зібранні фінансистка,- на добробут студентів вони не впливають,зате усилюють корупцію на місцях». Зате як добре можуть наповнити кишені от таких от «реформаторів» і корупціонерів-очевидно мала на увазі пані Макеєва. Даремно,що молодь своїми знаннями та науковою діяльністю намагається заробити хоч пару копійок на прожиття. Але звідки знати заступниці міністра фінансів, де чужі діти кошти беруть? Більше того, жіночка, аби бути переконливою, у своєму спічі і війну не оминула. «Країна знаходиться у стані неоголошеної війни. Тому будь-які маніпуляції призводять до створення фіктивних платежів» - убила своєю логікою заступник міністра фінансів Олена Макеєва. Це означає, що не лише у студентів стипендію, у стареньких скоро і пенсію відберуть. Бо ж «на добробут вона не впливає, зате як посилює корупцію на місцях». Молодь проти –дехто зі студентів живуть і харчуються за рахунок стипендії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.