Підводні камені полтавського бізнесу в Росії

04 березня 2016, 22:18
Власник сторінки
Журналіст ГромадськогоТБ.Полтава
0
81

18 лютого 2016 року ВАТ «Концерн «Калашников» (Росія), яке виготовляє різні види зброї, провів тендер на закупілю алмазних шліфувальний кругів.


18 лютого 2016 року ВАТ «Концерн «Калашников» (Росія), яке виготовляє різні види зброї, провів тендер на закупілю алмазних шліфувальний кругів. Серед числа інших учасників також були дві компанії, які є дистриб'юторами ПАТ «Полтавський алмазний інструмент»: ТОВ «Група Консул» та ТОВ «Урал-інструмент-Пуморі».

 

Про це свідчить перелік дистриб’юторів на офіційному web-сайті "Полтавського алмазного заводу".

До речі, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб Російської Федерації я знайшов інформацію про те, що ПАТ «Полтавський алмазний інструмент» є засновником Товариства з обмеженою відповідальністю з ідентичною назвою у місті Бєлгород, Російської Федерації. 

 

Потім я вирішив поцікавитися у керівництва полтавського заводу їхньою думкою стосовно участі їх дистриб’юторів у даному тендері. Керівництво заводу запевняє, що їх продукція жодним чином не потрапить на оборонні підприємства Росії.

Також мої колеги запитали полтавців, що вони думають про ведення бізнесу в Росії полтавськими підприємствами. Думки полтавців з цього приводу розділилися.

Проте треба пам’ятами, що ведучи бізнес із Росією, ми не можемо бути на 100% впевнені, що наша українська продукція не буде використана проти українського народу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Полтава,Росія,санкції,Росія-Україна,середній бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.