«Майдан-3» або нова тактика наступу РФ в Україні

21 лютого 2016, 17:58
Власник сторінки
Журналіст
10
593
«Майдан-3» або нова тактика наступу РФ в Україні

Росія намагається розколоти Україну, закликаючи людей на новий Майдан.

20 лютого 2016 року, Український народ вшановував пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за єдину, незалежну та демократичну Україну. День жалоби проходив мирно і спокійно до тих пір, поки влада РФ не почала втілювати у життя новий новий напрямок розколу Української держави. Російські ЗМІ підхопили дії нового руху, а саме – так названих «Революційних Правих Сил» (далі – РПС), які вчинили напад на відділення російських банків та офіс Рината Ахметова, а після захопили готель «Козацький» на Майдані, видвинувши свої вимоги:

· Відміна мінських домовленостей;

· Введення воєнного стану;

· Відставка влади;

· Імпічмент президенту.

Стосовно цього, trident-ua.info висловлює досить цікаві думки, а саме: «А теперь представьте, что будет, когда страна в состоянии войны без главнокомандующего и правительства. И кому это выгодно?». І дійсно, якщо Україну, яка знаходиться у стані війни, позбавити головнокомандуючого і влади, то цим обовязково скористається окупант, як колись скористався під час захоплення Криму, коли влада тільки формувалась, і нікому було розпоряджатися про організацію оборони нашої території. Зважаючи на це, в разі відставки влади, Україна понесе набагато глобальніші втрати як серед Захисників нашої держави, так і серед мирного населення та території. Також введення воєнного стану в Україні, якого намагається добитись кремль, спричинить відмову кредитування МВФ (бо хто ж буде давати кредити країні, якщо є шанс, що цей кредит не буде повернено через війскову інтервенцію РФ) та надходження інвестицій в Україну, внаслідок чого економіка просто рухне.

Стосовно другої частини повідомлення «И кому это выгодно?», то тут беззаперечно можна зробити висновок, що це цілеспрямована акція РФ з дестабілізації ситуації в Україні та реалізації того, що я вже навів вище. Визначити це можна досить легко: на основі тих подій, про які я вже розповів (дії РПС), ЗМІ РФ активно почали поширювати інформацію про початок нового Майдану – «Майдан-3». Також, можна прослідкувати лавиноподібну активізацію тролів кремля в соцмережах, які розповсюджують однотипну інформацію з повідомленням «МОЛНИЯ: в Киеве объявлена революционная ситуація, батальоны стекаются на третий Майдан», більш детальніше на proua.com.ua. Видно, що основний напрямок фінансування в РФ спрямовується куди завгодно: Сирія, Україна, Грузія, Афганістан, але тільки не в саму РФ.

Зважаючи на те, що РФ почала спонсорувати псевдо-патріотів, яких до недавна вона називала «бандерівцями», «украми» та навішувала інші «ярлики» на Український народ в цілому, то це свідчить лише про те, що темпи її  інтервенції почали стрімко падати, і кремлівська влада починає хвататися за все, що тільки можна, щоб зберегти статус-кво. 

І на останок, як казав Сунь-Цзи – китайський стратег і мислитель, автор трактату «Мистецтво війни»: «Якщо ведуть війну, і перемога затягується, – зброя притупляється й вістря обламуються; якщо довго осаджують міцність, – сили підриваються; якщо військо надовго залишають в полі, – засобів у держави не вистачить.». А так як війна вже йде понад 2 роки, то Путін вже програв, і зберігати ініціативу в своїх руках вічно не вийде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Путин,Кремль,провокация,троллинг,информационная война,Майдан 3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.