Тисяча і один Захарченко

09 лютого 2016, 16:38
Власник сторінки
Журналіст
0
162
Тисяча і один Захарченко

Захарченко набирає понад тисячу бойовиків до своєї охорони.

«Захарченко підписав указ про створення полку особистої охорони у складі військових частин - в/ч 08830 (штаб), в/ч 08831 (бойовий підрозділ) та в/ч 08832. За словами співрозмовника, остання частина має назву батальйон "Патріот", керує ним комбат Олексій Клочков із позивним "Чекіст". Відомо, що штат батальйону "Патріот" становитимуть 860 бойовиків. Загальна ж чисельність новостворених підрозділів - 1200 осіб.» - повідомляє  ukrinform.ua.

Також повідомляється, що підрозділи створені з метою оборони від непідконтрольних бойовиків та окремих російських груп. Цікава історія виходить. Судячи з цих дій Захарченка, можна зробити лише один висновок – його хочуть «усунути», раз він став так сильно боятись за свою шкіру. Не виключно, що метою створення цієї охорони є захист від дій ФСБ, яка в минулому показала свою «майстерність»  на прикладі ліквідації терориста Павла Дремова. От тільки Захарчеко дуже наївний раз вирішив, що в цієї орди найманців вистачить духу протистояти ФСБ за дрібязкові гроші.

Отже, «круте піке» Захарченка вже не за горами, залишається тільки запастись попкорном і насолоджуватись видовищем. І ще…коли у малюків трапляється «неочікуваність», то їм зазвичай замінюють підгузки, а то дуже сильно псується повітря – це відноситься і до лідера самопроголошеної «ДНР».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ФСБ,охрана,Александр Захарченко ДНР,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.