Як у Кременчуці сніг погриз дороги

01 лютого 2016, 14:19
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
107

Кременчуцькій громаді має бути цікаво як влада «транжирить» їх кошти, аби в чергове перемогти на виборах.

На передодні виборів до місцевих рад восени 2015 року, громада Кременчука спостерігала за масовими ремонтами дорожнього полотна по вулицях нашого міста. Не минуло і пів року, як та сама громада відчуває на собі якість виконаних робіт, а саме, – ями під колесами власних автівок та пересуваючись громадськими транспортними засобами. Парадоксальним є те, що утворені ями з’явились на тих самих місцях, де і були попередньо, а не в тих, де було старе дорожнє полотно.

Враховуючі це, можна стверджувати що виконані роботи були виконані не якісно, відповідно, з недотриманням державно-будівельних норм.

У зв’язку із цим, відновлення дорожнього полотна підрядником, який неякісно виконав дорожні роботи у другому півріччі 2015 року, мало б проводитись без видатків з місцевого бюджету, за гарантійними умовами.

Враховуючі дані обставини, я звернувся з письмовим зверненням до міського голови, з вимогою вжити необхідних заходів та наданням наступної інформації, –

-         - обсяг бюджетних коштів, перерахованих на ремонт доріг у Кременчуці в 2015 р.;

-         - інформацію про юридичну особу – виконавця робіт;

-    - копію договору укладеного між виконавцем робіт та представником Кременчуцької міської ради.

Кременчуцькій громаді має бути цікаво як влада «транжирить» їх кошти, аби в чергове перемогти на виборах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дороги,ВО Свобода,Кременчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.