Політика нового ректора проти студентів.

31 січня 2016, 13:32
Власник сторінки
Журналіст
0
195
Політика нового ректора проти студентів.

Егоцентризм нового ректора забирає життя студентів.

"28.01.2016г. около 12 дня с пожарной лестницы 9 этажа общежития №7 ХНУРЭ спрыгнул студент 2 курса факультета РТ. Смерть наступила в результате суицида. За день до указанного инцидента он был отчислен по неуспеваемости. По словам его знакомых и одногрупников, у парня была бедная семья и больной отец...возможно это и стало причиной задолженностей и плохих оценок. Но с приходом врио ректора Рубина (член партии Самопомоч) теперь в университете все по-другому, никаких поблажек, никакого "человеческого фактора". Новая власть - новые правила, жаль что страдают студенты. А ведь раньше такую ситуацию можно было предотвратить. Сейчас ребята собирают деньги на похороны.", - повідомляють Харьковские Известия.

Дуже шкода хлопця...Адже дійсно, даної ситуації могло б і не бути, якби не егоцентристська політика т.в.о. ректора Едуарда Рубіна Юхимовича. І скільки ще життів зможе зіпсувати дана відсутність людяності та розуміння...При цьому всьому дивує саме ставлення керівництва університету до даної трагедії - прес-секретар ХНУРЕ Марина Косенко та Едуард Рубін заявляють, що наказ про відрахування ще не був підписаний, та ці дві події - відрахування з університету та самогубство не були між собою пов'язані.

Таким чином керівництво хоче зняти з себе провину за смерть студента. Тому, я вважаю, що Едуарду Рубіну просто не місце на даній посаді, перш за все тому, що в будь-якій ситуації потрібно залишатися людиною. І як він показав, що людиною він може бути тільки виключно у відношенні до самого себе.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Харьков,студент,суицид,ректор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.