Зброю і наркотики шукали в помешканні депутата від "Свободи"

14 січня 2016, 22:51
Власник сторінки
Політик, законотворець.
2
201
Зброю і наркотики шукали в помешканні депутата від  Свободи

Родина депутата Кременчуцької райради Луценко С.В., котрий мешкає разом із дружиною, двома дітьми та 92-х річною бабусею, постраждала від некомпетентності слідчих…

14 січня 2016 року працівники правоохоронних органів приїхали до помешкання Луценка Сергія Васильовича 1979 р.н. – депутата Кременчуцької районної ради з метою проведення обшуку будинку та господарських приміщень, з вилученням визначених речей. Законність своїх дій обґрунтували ухвалою слідчого судді Січиокно Т.О. Октябрського районного суду м. Полтава від 13.01.2016р., що була ухвалена на підставі клопотання слідчого СУ ГУ НП в Полтавській області Михайленка Т.В., за погодженням з прокурором (якої саме прокуратури не визначено) Цифрою К.А. В рамках кримінального провадження від 24.11.2015 року, було надано дозвіл на проведення обшуку помешкання Луценка С.В. та зазначено, що вище визначена Ухвала оскарженню не підлягає.

Я розуміючи відсутність вини свого однопартійця,  та  маючи досить обмежені ресурси отримання інформації для швидкого опрацювання (при собі мав лише мобільний телефон), всього за 10 хвилин дійшов до висновку щодо  халатності посадових осіб при підготовці до розгляду та ухвалення вищевказаної ухвали суду. Встановленою мною інформацією стало наступне: необхідний слідству Луценко С.В., має інший вік, ІПН, фото з його особової картки (форма п-2дс) зовсім не схоже на депутата Кременчуцької райради Луценка С.В., особа, що на даний час є депутатом  Кременчуцької райради, ніколи не був радником високопосадовця зазначеного в ухвалі суду.

Пізніше, мною було встановлено, що в місті Кременчук мешкає ще один Луценко С.В., але 23.10.1978 р.н., який дійсно раніше займав посаду радника високопосадовця та мешкає за іншою адресою, де раніше було проведено обшук, за результатами якого, правоохоронці навіть не встановили різницю між особами.

Вважаю за необхідне відмітити ту обставину, що депутат Кременчуцької райради Луценко С.В. мешкає разом з дружиною, двома дітьми та 92-х річною бабусею, котра через некомпетентність слідчого СУ ГУ НП в Полтавській області Михайленко Т.В. та в результаті невірної ухвали суду, а як результат  незаконному обшуку, в чергове трималася за життя приймаючи ліки для серця.

З цього приводу в мене закралися питання, невже слідчий професійний суддя не міг належним чином вивчити обставини кримінальної справи та ідентифікувати фігурантів у справі… Слідчій суддя нехтуючи своєю присягою, враховуючи ту обставину, що даний процесуальний документ не підлягає оскарженню, не пересвідчившись у відповідності наданих обставин та не зіставивши докази в матеріалах, ухвалив завідомо невірну ухвалу. Тож як після подібних обставин до слідчого судді Січиокна Т.О. можна звертатися  – «Ваша честь!», «Шановний суд», а до  Михайленка Т.В., – «Шановний слідчий!»?

Таким негідникам не місце в правозахисній системі, чому від їх халатного ставлення до виконання СВОЇХ ЖЕ обов’язків, мають страждати ні в чому не повинні люди, чому їх помилки, мають негативно впливати на людські долі…

P.S. При обшуку помешкання депутата - свободівця, заборонених приладів і речовин не виявлено.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Полтава,ВО Свобода,Кременчук,поліція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.