Французька делегація "поспішає на допомогу".

13 січня 2016, 19:22
Власник сторінки
Журналіст
0
438
Французька делегація  поспішає на допомогу .

В Донецьк прибула французька делегація адвокатів від партії Марін Ле Пен "Національний фронт".

12.01.2016 року в Донецьк прибула французька делегація у складі двох юристів та прихильника партії Марін Ле Пен «Національний фронт» Жак Клостерманн. Ціль їхнього візиту – начебто збір фактів військових злочинів України проти жителів Донеччини для висвітлення цього світовій спільноті.

За словами Клостерманна: «Донеччани боролись за свою волю і за своє право на самовизначення. Французи погано проінформовані про те, що трапилось на Донеччині. Наша місія полягає в тому, щоб розповісти їм що тут було». Також він додав, що він, як адвокат, зобовязаний захищати людей і результат цієї поїздки донесе до громадськості.

На мою думку, цілком логічно постає питання: чому вони, як адвокати, котрі захищають людей, не досліджують заодно зі своєю проплаченою кремлем місією, злочини, які вчинили самопроголошені «ДНР» та «ЛНР»? Де дослідження параду військовополонених в Донецьку – пряме порушення Женевської конвенції 1949 року, яка забороняє знущання над військовополоненими? Де дослідження постійних обстрілів Українських військовослужбовців з території РФ? Де дослідження збитого сепаратистами в Донецькій області літака Malaysia Airlines (МН17) з російського зенітно-ракетного комплеку БУК-М1? Продовжувати список злочинів сепаратистів можна довго, але як виявляється, вигадані машиною кремлівської пропаганди злочини України проти Донеччан, для французьких правозахисників є важливішими.

Також не менш дивним постає той факт, що дана французька делегація (яка по факту делегацією і не являється, бо сама делегація повинна бути узгоджена обома сторонами, в даному випадку Францією і Україною, і як виявляється розмови про узгодження цієї делегації між країнами і в планах не було), отримує повний доступ до огляду тимчасово окупованих територій, якого не має навіть ОБСЄ. Сприяти цьому можуть тільки тісні зв’язки та підтримку кремлем французької партії «Народний фронт». Отже сепаратисти до себе можуть пускати виключно «своїх», що свідчить про критичний стан переповненості «скелетів у шафі».

І ще, якщо група людей, самопроголошено називає себе делегацією від цілої країни, йдучи на коротесенькому повідку пропаганди кремля, тим самим дискредитуючи як себе, так і цілу країну, від імені якої вони приїхали, то це свідчить виключно про відчай та про та про зухвалу наглість, яка так притаманна російській нації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Донецк,французы,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.